Način plaćanja

 

Proizvode koje naručite preko Nikintel-a možete platiti na više načina:

1. Pouzećem - Celokupan iznos narudžbine plaćate prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinski, kuriru na ruke. Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, molimo Vas da pripremite gotovinski iznos za plaćanje.

2. Uplatom na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru) - Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte, a mi ćemo Vam poslati e-mail obaveštenja kada primimo uplatu. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku od 3 dana od dana naručivanja, Vaša narudžbina će automatski biti stornirana.

3. Plaćanje čekovima - Čekovima možete platiti na odloženo do 12 meseci bez kamate. Plaćanje čekovima je moguće i pirlikom preuzimanja proizvoda u radnji i prilikom isporuke na Vašu adresu bilo gde u Srbiji. Čekove je potrebno uredno popuniti, potpisati i predati kuriru koji vrši isporuku. Vaćno je napomenuti da prilikom popunjavanja čekova ne sme biti greški i ispravki.

3. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina) - U pripremi

 

Više o načinu isporuke pogledajte OVDE.