KOMPANIJA

Najbrže rastuća internet prodavnica u zemlji. U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor IT opreme, računara, televizora, bele tehnike, kućnih aparata, opreme za video nadzor, satova, igračaka za decu, bebi opreme, baštenske orpeme ali i mnogih drugih artikala.

Nikintel d.o.o.  je vlasnik domena  nikintel.rs  koji omogućava brzu, sigurnu i laku kupovinu putem interneta za sve potrošoče u R. Srbiji.  Predstavništvo Nikintel d.o.o. se nalazi u  Beogradu, na adresi Šumatovačka 72. Cilj našeg poslovanja ogleda se u zadovoljavanju potreba kupaca, uz trajnu brigu o razvoju društvene zajednice i očuvanju životne sredine.

Poslujemo u preko  120 gradova u Srbiji, a usluge i robu sa online prodavnice nikintel.rs možete pronaći u sledećim gradovima: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Borči i Smederevu, a po jedan u Aranđelovcu, Adi, Aleksincu, Apatinu, Bačkoj Palanci, Bačkoj Topoli, Bajinoj Bašti, Beloj Crkvi, Ćupriji, Gornjem Milanovcu, Inđiji, Ivanjici, Jagodini, Kikindi, Kladovu, Knjaževcu, Kovinu, Kruševcu, Kuli, Kuršumliji, Leskovcu, Loznici, Ljigu, Majdanpeku, Negotinu, Novoj Varoši, Novom Bečeju, Novom Pazaru, Odžacima, Pančevu, Paraćinu, Pirotu, Požarevcu, Požegi, Priboju, Prijepolju, Prokuplju, Raški, Rumi, Senti, Sjenici, Smederevskoj Palanci, Somboru, Sopotu, Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Surdulici, Svilajncu, Šapcu, Šidu, Temerinu, Topoli, Trsteniku, Ubu, Užicu, Valjevu, Velikoj Plani, Vlasotincu, Vranju i ostalim.

MISIJA

Misija naše kompanije jeste da obezbedimo širok asortiman proizvoda različitihi proizvođača i učiniti ih dostupnim potrošačima u R. Srbiji. 
Težimo uspostavljanju evropskih standarda poslovanja u ovoj oblasti, od pružanja usluga na najvišem nivou, do konstantnog praćenja trendova iz IT industrije.
Orijentisani smo da kroz neprekidno unapređenje kvaliteta ponude, zadovoljimo očekivanja klijenata i potrošača.
Pažnju posvećujemo dostupnosti i teritorijalnoj pokrivenosti naših prodajnih usluga.

Želja je da se klijenti u svakom momentu mogu osloniti na naš prodajni kapacitet, a dodatnu podršku pružaju naši obučeni i stručni kadrovi, mreža ovlašćenih servisera gde se nude usluge održavanja i popravki proizvoda uz garanciju.

Naš prioritet se ogleda u uspostavljanju dugoročnog poverenja kupaca i saradnika, kao i kvalitetnih poslovnih odnosa sa našim partnerima.

VIZIJA

Vizija naše kompanije je da budemo najpouzdaniji prodavac raznovrsnih proizvoda za sve potrošače u R. Srbiji.

Poslujući planski i odgovorno, težimo da održimo dosadašnju reputaciju, opravdamo poverenje kupaca, i postanemo lider na tržištu naše delatnosti.

Predano nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo i jačamo našu poziciju.

NAŠ MOTO

Brza i kvalitetna usluga, dostupnost asortimana raznovrsnih proizvoda, zadovoljan kupac.

CILJ

Cilj nam je da kao složan i posvećen tim, pružimo pravu brigu o kupcima, uz posvećeno rešavanje reklamacija i da uvek budemo na putu uspeha i zadovoljstva.

OBRASCI

- PDV obrazac

- PIB potvrda

- Rešenje APR

PRODAJA, REZERVACIJE I INFORMACIJE

radnim danima 8-17h
subotom 9-13h

011 453-3501

SLUŽBA ZA PRODAJU PRAVNIM LICIMA

radnim danima 8-17h
subotom 9-13h

011 453-3501

SLUŽBA ZA REKLAMACIJE

radnim danima 8-17h

011 453-3501